Благодарности за даренията, които ни помогнаха през 2017

Искаме да благодарим на всички, които с дарения помогнаха на Училището за природа да преживеем още една трудна и предизвикателна година. Благодарим ви!

През 2017 се обърнахме към всички вас, за да ни помогнете да осигурим превозно средство за доброволците и за активистите на Училището. С помощта на всички вас, които дарихте успяхме да съберем 2718,21 лв.

Със събраните средства закупихме и регистрирахме на името на Училището високопроходим автомобил втора ръка на стойност 2500 лв. По порода сузики витара, по цвят – сиво. Предизвикателства по подръжката имаме и ще имаме, но без този автомобил, Училището щеше да изпитва сериозни трудности.

2017-а обаче предложи още изпитания за Влахи и околностите. Горските пожари застигнаха района и унищожиха къщи, гори и животни в района.

 

Училището също беше засегнато, като беше унищожена зимната градина, компостните тоалетни и душове и люпило от 9 пиленца…

сн. Д. Василев

сн. Христо Пешев

сн. Христо Пешев

сн. Д. Василев

В този труден момент 10 души ни подкрепиха с дарения в размер на 1433,68 лв., за което сме изключително благодарни! Освен доброволци от близо и далеч дойдоха да помогнат на място. Всичко това ни помогна да възстановим частично загубите, като работата продължава и събираме средства, за да започнем възстановяването на зимната градина възможно най-скоро.

сн. Петко Цветков

сн. Петко Цветков

сн. Петко Цветков

Ако искате да ни подкрепите със средства за закупуване на материали за възстановяването на зимната градина, може да дарите на банковата сметка на Училището:

Фондация „Училище за природа“
ПрокредитБанк ЕАД;
IBAN: BG74PRCB92301031740920
BIC: PRCBBGSF

или

на PayPal account: natureschool@vlahi.org 

За 2018 си пожелаваме да е изпълнена с по-малко предизвикателства и неочаквани трудности!

© 2024 Влахи. Всички права са запазени.